5 Haziran 2009 Cuma

Bir Şarkisin Sen 8. Bölüm izle 6 Haziran

Bir Şarkısın Sen 8. Bölüm İzle - 6 Haziran Cumartesi

“Bir Şarkısın Sen”in yeni bölümü, yine sürprizlerle dolu. Sümer Tilmaç ve Erol Günaydın’ın unutulmaz anıları ve tatlı sohbetleriyle renk kattığı gecede; Umut Akyürek ve Yeliz, minik yıldızlarla aynı sahneyi paylaşıyor. Yeşilçam’ın vazgeçilmez sesi Belkıs Özener ise sürpriz konuk olarak geceye damgasını vuruyor. Minik yıldızlar, hazırladıkları birbirinden güzel parçalarla izleyenlerin gönlünde yine taht kuruyor. Gecede ;“Karakaş Gözlerin Elmas”, “Sessiz Gemi”,”Sürünüyorum”, “Yeşil ördek gibi daldım göllere”, “Mihriban”, “Aşkımız bitti”, “Değmen benim gamlı yaslı gönlüme”, “Şafak söktü yine sunam uyanmaz”, “Divane aşık gibi”, “Hey gidi dünya hey”, “domdom kurşunu”, “Bir yangının külünü”, “Fame”, “Yalan yalan”, “Pişman olur da bir gün”, “Kundurama kum doldu”, “Adını anmayacağım” gibi pek çok sevilen şarkı ve türkü mucize sesli çocuklar tarafından seslendirilecek.
Doğuştan görme engelli olan ve söyledikleri türkülerle tüm Türkiye’yi gözyaşlarına boğan Ömer ve Mizgin kardeşler, yoğun istek üzerine programa yeniden konuk oluyorlar.

Bir Şarkısın Sen, Bir Şarkısın sen 8. bölüm, Bir Şarkısın sen 8. bölüm atv, Bir Şarkısın sen 8. bölüm canlı izle, Bir Şarkısın sen 8. bölüm izle, Bir Şarkısın sen 8. bölüm 6 Haziran izle, Bir Şarkısın sen 6 Haziran izle, Bir Şarkısın sen 6 Haziran, Bir Şarkısın sen 8. bölüm izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder