3 Eylül 2009 Perşembe

Metin Şentürk Bahar Geçti Dinle, Metin Şentürk

Metin Şentürk´ün Söylemiş Olduğu Bahar Geçti Şarkısını Sitemizden İndirmeden ve Online Olarak Dinleyebilirsiniz. Metin Şentürk Bahar Geçti Dinledikten Sonra Görüşlerinizi Yorum Olarak Belirtirseniz Sevinirim.. :)

Ebru Polat Çetin Ceviz Dinle, Ebru Polat Dinle

Ebru Polat´ın Söylemiş Olduğu Çetin Ceviz Şarkısını Sitemizden İndirmeden ve Online Olarak Dinleyebilirsiniz. Ebru Polat Çetin Ceviz Dinledikten Sonra Görüşlerinizi Yorum Olarak Belirtirseniz Sevinirim.. :)

Hamiyet Savrulurum Dinle, Hamiyet Dinle

Hamiyet´in Söylemiş Olduğu Savrulurum Şarkısını Sitemizden İndirmeden ve Online Olarak Dinleyebilirsiniz. Hamiyet Savrulurum Dinledikten Sonra Görüşlerinizi Yorum Olarak Belirtirseniz Sevinirim.. :)

Ebru Polat inanamıyorum Dinle, Ebru Polat Dinle

Ebru Polat´ın Söylemiş Olduğu İnanamıyorum Şarkısını Sitemizden İndirmeden ve Online Olarak Dinleyebilirsiniz. Ebru Polat İnanamıyorum Dinledikten Sonra Görüşlerinizi Yorum Olarak Belirtirseniz Sevinirim.. :)

Yedi Karanfil Bir Çift Turna Gördüm Dinle, Yedi Karanfil Dinle

Yedi Karanfil´in Söylemiş Olduğu Bir Çift Turna Gördüm Şarkısını Sitemizden İndirmeden ve Online Olarak Dinleyebilirsiniz. Yedi Karanfil Bir Çift Turna Gördüm Dinledikten Sonra Görüşlerinizi Yorum Olarak Belirtirseniz Sevinirim.. :)

Engin Nurşani Verim Benim Sevdiğimi Dinle

Engin Nurşani´nin Söylemiş Olduğu Verin Benim Sevdiğimi Şarkısını Sitemizden İndirmeden ve Online Olarak Dinleyebilirsiniz. Engin Nurşani Verin Benim Sevdiğimi Dinledikten Sonra Görüşlerinizi Yorum Olarak Belirtirseniz Sevinirim.. :)